El vot per correu per al 10N cau més de la meitat respecte als comicis del 28A

Per als comicis de novembre han sol·licitat el vot per correu quasi 90.000 persones
4 novembre 2019 14:11h
Correus recorda que, segons la decisió adoptada per la Junta Electoral Central, el termini per a dipositar el vot per correu s'ha ampliat fins al divendres 8 de novembre. / DLV

VALÈNCIA. Quasi 90.000 electors valencians han sol·licitat el vot per correu. Segons les dades del delegat del govern espanyol, Juan Carlos Fulgencio, el nombre de sol·licituds de vot per correu per a aquestes eleccions ha arribat a les 88.580 (31.228 a la circumscripció d'Alacant, 9.400 a la de Castelló i 47.952 a la de València).

Aquesta xifra que està molt lluny de la dels comicis generals i autonòmics del 28 d'abril, quan es va arribar a les 195.052 sol·licituds. Del total, 50.025 corresponien a electors d'Alacant, 14.995 a votants de Castelló i 130.032 a electors de València.

Per a les persones que volen exercir el seu dret a vot per correu, les oficines de Correus obrin a partir d'aquest dilluns 4 de novembre amb un horari més ampli. Així, totes les oficines postals obriran mitja hora abans i tancaran una hora més tard, i s'atendrà tots els ciutadans que estiguen en l'oficina per a gestionar el vot per correu arribada l'hora de tancament.

Aquestes mesures es completaran amb l'obertura de les 112 oficines a tot l'estat espanyol en les quals es preveu major afluència de forma ininterrompuda de 8.00h a 21.30h.

Correus recorda que, segons la decisió adoptada per la Junta Electoral Central, el termini per a dipositar el vot per correu s'ha ampliat fins al divendres 8 de novembre, en l'horari habitual de les oficines postals a tot l'Estat i, com a màxim, fins a les 14.00h.

La companyia suggereix a tots els ciutadans que desitgen exercir el seu dret al vot per correu que no esgoten els terminis i que facen la gestió com més prompte millor per a evitar acumulacions d'última hora.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next