La xarxa de consignes de maletes LuggageHero aterra a València amb una trentena de llocs disponibles

El servei permet buscar a través d'Internet un punt "segur" per a deixar l'equipatge mentre es visita la ciutat
12 agost 2019 12:24h
Segons expliquen els impulsors de la iniciativa, un dels avantatges és que els llocs d'emmagatzematge LuggageHero estan convenientment situats prop de llocs d'interés turístic i dels principals centres de transport. A més, l'equipatge es pot deixar durant més d'un dia i el client pot ser atés les 24 hores per xat. / EFE

VALÈNCIA. LuggageHero llança la seua xarxa d'emmagatzematge de maletes "segura i sense complicacions" a València. Ho fa amb més 30 llocs ja en marxa i altres en camí. Aquest servei ja "allibera del seu equipatge els viatgers de 24 ciutats importants d'Amèrica del Nord i d'Europa", expliquen els seus responsables en una nota de premsa.

El funcionament és el següent: l'usuari –que ha de registrar-se– entra en la web luggagehero.com per a trobar un lloc convenient d'emmagatzematge dins d'una botiga verificada o un altre negoci; es reserva el lloc, i es lliura l'equipatge. D'aquesta manera, les maletes queden assegurades amb un segell a prova de manipulacions.

Segons expliquen els impulsors de la iniciativa, un dels avantatges és que els llocs d'emmagatzematge LuggageHero estan convenientment situats prop de llocs d'interés turístic i dels principals centres de transport. A més, l'equipatge es pot deixar durant més d'un dia i el client pot ser atés les 24 hores per xat. 

Pel que fa al preu, els usuaris paguen per hora (1 euro per hora amb un màxim de 8 euros per dia per maleta el primer dia, més una tarifa pel servei de 2 euros per maleta que només es paga una vegada). Les botigues 'amfitriones' reben un percentatge d'aquesta tarifa.

next