El 112 dona per finalitzada l'emergència per la gota freda

El servei d'emergències assegura que ja s'han retirat els animals morts i que els nivells de qualitat d'aigua no presenten problemes
30 setembre 2019 12:58h
L'emergència ha durat dues setmanes. / EUROPA PRESS

ALACANT. El Centre de Coordinació d'Emergències 112 ha donat per finalitzada l'emergència pel temporal de gota freda en tota la demarcació d'Alacant dues setmanes després dels dies de fortes pluges, inundacions, el desbordament del riu Segura i els desallotjaments i municipis aïllats com Oriola (el Baix Segura), tal com recull Europa Press.

Mentre segueixen les retirades d'aigua i les tasques de postemergència perquè les localitats afectades recuperen la normalitat, la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública ha acordat posar fi al Centre de Cooperació Operatiu Municipal (Cecopal) establit amb motiu de la DANA (Depressió Aïllada en Nivells Alts).

La decisió s'ha pres per la finalització de la retirada en les làmines d'aigües estancades durant aquest passat diumenge. De moment, s'ha recollit la pràctica totalitat dels animals morts i els nivells de qualitat d'aigua no presenten problemes, segons el 112.

En la reunió del Cecopal a l'Ajuntament de Dolores (el Baix Segura) han participat tant la consellera d'Interior, Gabriela Bravo, com la de Sanitat, Ana Barceló, així com el director de l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències (AVSRE) i l'alcalde, Joaquín Hernández.

next