Un total de 281 conductors passen a disposició judicial al juny per delictes contra la seguretat viària

87 persones no tenien el carnet o llicència mentre conduïen, i 183 ho van fer sota els efectes de begudes alcohòliques
8 juliol 2019 16:55h
La Guàrdia Civil ha anunciat que quatre conductors han passat a disposició judicial per excés de velocitat i quatre per conducció temerària. / EUROPA PRESS 

VALÈNCIA. Un total de 281 conductors van passar a disposició judicial durant el mes de juny al territori valencià com a presumptes autors de delictes contra la seguretat viària, segons ha informat la Guàrdia Civil en un comunicat.

En concret, l'Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil va posar a la disposició de la justícia 87 persones per conduir sense permís o llicència; 183 per fer-ho sota els efectes de begudes alcohòliques; 4 per excés de velocitat; altres 4 per conducció temerària; 1 més per conduir sota la influència de drogues, i 2 per abandonament del lloc de l'accident.

En la demarcació de València es va actuar contra 46 conductors per mancar de permís o llicència; contra 101 per conduir sota els efectes de l'alcohol; contra 1 per excés de velocitat; contra 1 per conduir sota la influència de drogues; contra 2 per conducció temerària, i contra 1 per abandonament del lloc de l'accident.

A la demarcació d'Alacant, 29 van ser posats a disposició judicial per mancar de permís o llicència; 61 per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques; 2 per excés de velocitat; 2 per conduir sota la influència de les drogues; 2 per conducció temerària, i 1 per abandonament del lloc de l'accident.

Finalment, a Castelló es va actuar contra 12 conductors per mancar de permís o llicència; contra 21 per conduir sota els efectes de l'alcohol, i contra 1 per excés de velocitat

next