Mig centenar d'empreses mostraran la potència del sector emprenedor valencià en VLC Startup Market

La segona edició de la trobada augmentarà de 40 a 50 els estands per a empreses emergents
6 novembre 2019 19:10h
En aquesta edició es manté un dels espais més visitats en la passada: la zona 'gaming'. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA (EP). L'ecosistema emprenedor valencià "prendrà" la plaça de l'Ajuntament de València el pròxim 17 de novembre en el VLC Startup Market, un esdeveniment que marcarà l'arrancada de la València Startup Week, una setmana en la qual el sector de l'emprenedoria innovadora de la ciutat serà protagonista a través d'esdeveniments, xarrades i ponències.

Es tracta de la segona edició d'una iniciativa promoguda des de l'Àrea de Desenvolupament Innovador de l'Ajuntament de València, a través de València Activa i VIT Emprende. Durant tota la jornada, 50 empreses emergents valencianes mostraran a la plaça de l'Ajuntament els seus productes i serveis, de manera que acostaran a la ciutadania la innovació i la tecnologia desenvolupades a València.

La regidora d'Emprenedoria i Innovació Econòmica, Pilar Bernabé, que ha presentat en roda de premsa la segona edició d'aquest esdeveniment, ha ressaltat que al València Startup Market es donarà cita "molt del talent de l'ecosistema emprenedor valencià que propiciarà que els veïns i veïnes de la ciutat puguen conéixer de primera mà tot el que s'està fent en el camp de la innovació i el coneixement".

Bernabé ha afegit que és "un potencial que volem a donar a conéixer a la majoria de ciutadans i ciutadanes perquè considerem que el model econòmic futur de la ciutat passa per aquest sector".

Digitalització, innovació i tecnologia

En l'edició anterior, milers de persones van acudir a la primera edició del VLC Startup Market, en el qual empreses emergents de sectors tan variats com la moda, l'alimentació, la ciberseguretat i intel·ligència artificial van exhibir els seus projectes a la plaça de l'Ajuntament. A causa de l'èxit de l'edició anterior s'ha decidit ampliar en deu el nombre d'estands, passant de 40 a 50.

"Volem que els valencians i valencianes se senten orgullosos del talent que tenim a València. Per a consolidar-nos com hub de referència en matèria d'innovació i tecnologia és imprescindible el treball conjunt dels agents econòmics i socials implicats, però també és necessària la implicació i prescripció per part de la ciutadania", ha destacat Bernabé.

Hi haurà també un espai expositiu de la Direcció General d'Indústria, Energia i Mines de la Conselleria d'Economia on es tractaran diverses qüestions, com ara quins perfils està demandant el sector industrial del País Valencià o quines són les tendències tecnològiques del sector.

En aquesta edició es manté un dels espais més visitats en la passada: la zona gaming, dinamitzada per Encom –empresa organitzadora del Dreamhack, el major esdeveniment nacional de e-sports, que se celebra a València– on els i les assistents podran gaudir de les últimes novetats del sector del gaming i els e-sports, una indústria emergent de gran rellevància a València.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next