El 54% del cartell dels Concerts de Vivers tindrà presència femenina

Loreena McKennitt, Dulce Pontes, Ana Belén, Bebe, Luz Casal, Aitana, Tesa i Júlia són algunes de les artistes que actuaran durant la Gran Fira de València 2019
20 juny 2019 12:41h
Els Concerts de Vivers començaran el 30 de juny i es podran gaudir fins al 25 de juliol.  TWITTER CONCERTS DE VIVERS

VALÈNCIA. Els Concerts de Vivers de la Gran Fira de València 2019 comptaran amb una important presència de dones sobre l'escenari. Així, segons indica el consistori en un comunicat, dels 35 artistes anunciats, 19 són veus femenines o bandes que compten amb alguna dona com a instrumentista. Això representa un 54,3% del cartell.

Entre els noms més destacats, cal assenyalar la presència de figures de l'àmbit internacional com Loreena McKennitt, Miss Bolivia i Dulce Pontes; de l'estatal, com Ana Belén, Bebe, Amparanoia, Luz Casal i Aitana, i intèrprets valencianes com Tesa, Júlia i The Dance Crashers.

Els Concerts de Vivers començaran el 30 de juny i es podran gaudir fins al 25 de juliol. Totes les localitats per als espectacles del festival es poden adquirir a través de la pàgina web oficial www.concertsdevivers.com. De fet, la Unió de Consumidors ha denunciat revendes al doble de preu per als concerts de Vivers en pàgines no autoritzades.

Els Concerts de Vivers són una iniciativa de l'Ajuntament de València amb la col·laboració de l'Associació de Promotors Musicals de la Comunitat Valenciana (MusicaProCV) i el patrocini d'Amstel.

next