La 7a edició de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu conclou amb xifres de rècord

El director de la MICE ressalta que el festival ja "és un referent al món" en aquesta matèria
23 febrer 2019 17:38h
Aquesta edició ha aplegat vora 48.000 persones. / MICE

VALÈNCIA. Josep Arbiol, director de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu de València, s'acomiadava d'aquest festival "feliç i orgullós" del treball realitzat, en una edició que ha aconseguit batre els rècords d'assistència de l'edició passada, amb vora 48.000 espectadors, on s'inclou tot l'alumnat participant, que ha omplit de gom a gom les projeccions de les 30 seus d'aquesta edició. "Ara mateix, som el festival de cinema educatiu referent al món", afirmava Arbiol al seu últim parlament com a director de la Mostra.

En aquesta edició s'ha pogut gaudir de moments emocionants amb la presència de Javier Fesser i Athenea Mata a Sueca (la Ribera Baixa), amb la projecció de Campeones i la celebració d'un partit inclusiu; la participació de Thomas Kutschera, animador de la sèrie Joc de Trons; la presència d'estrelles del cinema, com Manuel Martín Cuenca, Abril Zamora o Ruth Gabriel; l'homenatge a Alemanya i a l'actriu Hanna Schygulla, amb la projecció de dos treballs seus, i actes multitudinaris com ara la bibicletada a Castelló de la Plana (la Plana Alta) i les projeccions escolars matinals a totes les seus del territori.

Aquesta històrica setena edició ha sigut possible gràcies a l'esforç, treball i sacrifici de l'equip humà de la MICE, a més de la implicació del professorat, centres educatius, ajuntaments participants i entitats públiques i privades col·laboradores. Nous reptes i nous temps per al festival, que ja conta els dies per al començament de la seua huitena edició.

next