El 97% dels militants del PSPV dona suport a l'acord del futur Consell de Puig

Prop de 6.000 militants van acudir dilluns a les urnes habilitades per a votar sobre les bases de l'acord de govern aconseguit.
11 juny 2019 12:10h
Els militants han pogut consultar la proposta de les bases programàtiques per al govern en aquesta desena legislatura, en la qual destaquen "els nous desafiaments als quals s'enfronta la societat valenciana i als quals el futur Consell donarà resposta./EFE

VALÈNCIA. Un 97,2% dels militants del PSPV-PSOE que han participat en la consulta plantejada pel partit ha donat suport a la proposta d'acord de govern per a la Generalitat 2019-2023 sota la presidència de Ximo Puig.

Segons un comunicat del PSPV, prop de 6.000 militants van acudir dilluns a les urnes habilitades per a votar sobre les bases de l'acord de govern aconseguit.

El secretari d'Organització del partit, José Muñoz, ha valorat de manera "molt positiva" els resultats i ha manifestat que la militància "és conscient de tots els avanços que s'han aconseguit durant aquests quatre anys" i per això han expressat la seua "voluntat de continuar pel camí del progrés iniciat el 2015".

La consulta realitzada ahir respon a la normativa aprovada en l'últim congrés federal del PSOE i contribueix a "enfortir la democràcia interna, de manera que la militància puga pronunciar-se sobre temes importants com són els acords de govern", ha dit Muñoz.

Els militants han pogut consultar la proposta de les bases programàtiques per al govern en aquesta desena legislatura, en la qual destaquen "els nous desafiaments als quals s'enfronta la societat valenciana i als quals el futur Consell donarà resposta com és l'emergència climàtica, la lluita per la igualtat entre homes i dones, els serveis públics, la creació d'ocupació de major qualitat i el canvi de model econòmic cap a la innovació i la sostenibilitat", segons el PSPV.

A més, es recull "com continuar aprofundint en el bon govern i la transparència i mantindre les reivindicacions per un canvi de model del sistema de finançament autonòmic que siga just per a la Comunitat Valenciana".

next