À Punt emet el musical 'Tic-Tac' per a celebrar el Dia Mundial del Teatre

La televisió aborda l'univers creatiu de l'espectacle escrit per Carles Alberola, Rodolf Sirera i Pasqual Alapont amb un documental sobre la concepció de la producció pública
26 març 2019 18:29h
La cadena retransmet aquest dimarts a la nit la gala de lliurament dels premis del sindicat d'actors. / GENERALITAT 

VALÈNCIA. À Punt estrena aquest dimecres a les 22.55 hores el musical Tic-Tac, un espectacle sobre la necessitat de la ficció en la nostra vida, produït per l'Institut Valencià de Cultura i l'àrea de Teatre de la Diputació de València, escrit per Carles Alberola, Rodolf Sirera i Pasqual Alapont.

L'obra teatral és una comèdia sobre com l'art, la música i l'espectacle poden arribar a canviar les vides i omplir-les d'esperança. La qualitat i originalitat de l'obra li han valgut el Premi Max al millor espectacle musical.

Prèviament a l'emissió del musical, À Punt ha programat un documental que amb el títol Tic-Tac, construint un musical explica el procés de creació de l'obra teatral des de les primeres idees fins al dia de l'estrena.

Tic-Tac es va posar en cartell per primera vegada durant el Nadal del 2017 i va resultar ser la producció de l'IVC que més espectadors va arrossegar al Teatre Principal. El musical va ser vist per més de 10.000 persones, és a dir, una mitjana de 508 localitats per representació, una dada que marcava una nova fita des que la Generalitat va començar a fer produccions públiques d'arts escèniques.

Això no obstant, el musical es va reposar aquest passat Nadal al Teatre Principal de València i de nou va ser vist per 9.100 espectadors.

D'altra banda, aquest dimarts la televisió pública valenciana retransmetrà en directe la gala de l'Associació d'Actors i Actrius Professionals Valencians (AAPV) d'entrega de premis. La cerimònia coincideix amb el 30 aniversari d'AAPV i amb el Dia Mundial del Teatre. La retransmissió de l'acte, que tindrà lloc a La Rambleta, arranca a les 22.10 hores.

next