À Punt estrena aquest dimecres l'espai d'humor 'No tenim trellat'

La televisió pública emet aquest 25 de desembre a la nit el primer capítol del programa presentat per Óscar Tramoyeres, que fa un repàs nostàlgic i en clau d'humor dels últims trenta anys
24 desembre 2019 17:11h
Entre les estrenes d'À Punt, el dimecres 25 de desembre a les 22.15 hores s'emet el primer capítol de 'No tenim trellat', un programa presentat per Óscar Tramoyeres. / @NOTENIMTRELLAT

BURJASSOT. À Punt ha preparat moltes novetats per a les festes nadalenques. Així, hi haurà continguts per a tots els públics, estrenes de programes, documentals i sèries, més programació infantil, i també programes especials i directes al carrer que marcaran la programació durant les setmanes vinents.

Per als més menuts, la televisió pública valenciana ha previst una programació completa durant el matí a partir del dilluns 23 de desembre. S'hi inclouen estrenes com ara nous capítols de Noddy, detectiu de joguets, Olivia o Visca el rei Julien. Tots els matins, la televisió pública emetrà dibuixos i una pel·lícula familiar adreçada als més menuts fins a les 10.30 hores. A més, podran gaudir de la nova temporada de Rosquilletres, que s'estrena dissabte 28 de desembre.

Però la programació de les pròximes dues setmanes també s'ha fet tenint en compte la resta de públics. Així, s'emetran edicions especials de Nadal de programes com Atrapa'm si pots, La gastroneta en ruta o Assumptes Interns.

Entre les estrenes, el dimecres 25 de desembre a les 22.15 hores s'emet el primer capítol de No tenim trellat, un programa presentat per Óscar Tramoyeres que fa un repàs nostàlgic i en clau d'humor dels últims trenta anys. En la web d'À Punt el descriuen així: "Llumenetes, soparots, loteria, polvorons, regals, cotilló, ‘fum, fum, fum’... Arriba el Nadal i sembla que tot segueix igual... O això creieu. Óscar Tramoyeres ens mostra com hem canviat les valencianes i valencians en els últims 30 anys. Bé, potser no en tot perquè, tant abans com ara, no tenim trellat".

À Punt ha preparat també un programa informatiu especial de resum de l'any, previst per al divendres 27 a partir de les 22.00 hores. A més, el dilluns 30 s'estrena una nova entrega de Trau la llengua amb un especial sobre paraules de Nadal.

Dimecres 1 de gener a la nit es podrà veure la primera entrega de Tot a punt, un programa de zàping sobre el primer any d'emissió de la televisió pública. Uns dies després, el 6 de gener, s'estrena la segona temporada de Del twist al clic.

À Punt també ha previst un programa especial per a les campanades des de la plaça de l'Ajuntament de València que estarà presentat, com l'any passat, per Carolina Ferre i Eugeni Alemany. El programa farà connexions a Alacant i a Castelló de la Plana. També es podrà seguir en directe per televisió la cavalcada dels Reis d'Orient des d'Alcoi.

Pel que fa a les sèries, la televisió pública valenciana oferirà al llarg de les pròximes dues setmanes novetats com ara el thriller Només una mirada; la superproducció Cartes de guerra, que narra un drama romàntic i èpic durant la Primera Guerra Mundial, i La casa dels Rocheville, que conta la història d'una saga familiar.

Totes les emissions de la televisió i de la ràdio d'À Punt es poden seguir en directe i a la carta en la web i en les aplicacions mòbils i de Smart TV.

next