À Punt estrena aquest dilluns el programa "de música i bon humor" 'Cantant al cotxe'

La convidada d'aquesta nit és l'actriu i còmica Maria Juan
17 juny 2019 19:26h
Carme Juan serà la conductora i recorrerà el territori en "una ruta de música i bon humor" acompanyada cada nit per diferents concursants.  / À PUNT DIRECTE

VALÈNCIA. Aquest dilluns a les 22.00h s'estrena a la televisió d'À Punt el programa Cantant al cotxe. Carme Juan serà la conductora i recorrerà el territori en "una ruta de música i bon humor" acompanyada cada nit per diferents concursants. 

En el primer programa, el cotxe recorrerà els carrers d'Elx. Ángel i David hi acudeixen des de Pedralba i Barx per a cantar al cotxe i aconseguir els 1.000 euros de premi. L'actriu i còmica Maria Juan serà la convidada especial.

Dimarts s'emetran dos capítols. El primer començarà a les 21.25h i recorrerà els carrers de Cullera amb Josep i Maria, dos concursants de València. Pel que fa a l'artista convidat, es tracta de l'actor Ferran Gadea. Tot seguit, a partir de les 22.00h, el cotxe circularà per Castelló amb Manuel, d'Almassora, i Agustí, de la Vall d'Albaida. Torito, el convidat d'aquesta entrega, revolucionarà el cotxe amb la seua visita.

El programa continuarà emetent-se de dilluns a divendres, amb dos capítols per dia. Entre els famosos que passaran pel cotxe estan els cantants Miquel Gil, Salvador Beltrán i Rebeca, i la presentadora Carolina Ferre.

next