À Punt farà una programació especial per a seguir el debat d'investidura del president de la Generalitat

La televisió cobrirà en directe la jornada des de les Corts amb un espai dirigit per Marta Ventura
11 juny 2019 16:57h
La televisió començarà el seguiment de la jornada a partir de les 9.15 hores. / À PUNT MÈDIA

VALÈNCIA. À Punt retransmetrà amb una programació especial des de les Corts el debat d'investidura del president de la Generalitat d'aquest dimecres, 12 de juny.

La televisió pública valenciana començarà, a les 9.15 hores, la retransmissió del ple amb un especial informatiu conduït per la periodista Marta Ventura des del pati del parlament valencià. El ple d'investidura arrancarà amb l'exposició del programa de govern per part del president en funcions i candidat a revalidar el càrrec, Ximo Puig. Després, intervindran tots els grups parlamentaris i, finalment, se sotmetrà a votació la candidatura de Puig.

Durant la sessió matinal, la periodista Marta Ventura estarà acompanyada per Alexis Marí, exdiputat per Ciutadans i del grup mixt en la legislatura anterior, i per Víctor Romero, periodista d'El Confidencial. De vesprada, la cadena pública oferirà l'anàlisi i les valoracions d'Antonio Montiel, exdiputat de Podem, i de la politòloga Marina Pla.

La retransmissió del debat d'investidura del president de la Generalitat des de les Corts inclourà entrevistes en directe als principals protagonistes de la jornada i un ampli seguiment de les reaccions que es produïsquen a la cambra.

La ràdio d'À Punt, d'altra banda, també estarà seguint l'actualitat des de les Corts. Tant des dels informatius com des dels programes Al ras Pròxima parada es farà el seguiment de la jornada.

Tant la programació especial de la ràdio com de la televisió es podrà seguir en directe a través de la web de la cadena, de les aplicacions mòbils i de Smart TV. Tant la web com les xarxes socials d'À Punt faran un seguiment minut a minut del desenvolupament del ple d'investidura.

next