À Punt renova la graella a l'estiu amb una aposta per l'entreteniment i els continguts infantils

La cadena suprimeix l'informatiu matinal de la tele però preveu la realització de cobertures per als esdeveniments polítics de les properes setmanes
30 maig 2019 18:22h / Actualitzada 3 juny 2019 02:16h
La ràdio estrena nous espais, com ara 'Gabinet de curiositats' o  'Col·lecció de vinils'. / À PUNT MÈDIA 

VALÈNCIA. À Punt Mèdia renova la seua programació per a l'estiu del 2019 amb destacades novetats. La televisió pública estrena diversos programes i sèries dedicats a l'entreteniment, tot i que manté l'aposta per la informació de proximitat amb cobertures especials segons els esdeveniments polítics esperats per a les properes setmanes. A més, com en cada etapa de vacances infantils, la cadena amplia la programació durant el matí per als més menuts.

Entre les novetats que ha aprovat aquest dijous el Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), la televisió pública estrenarà Cantant al cotxe, un concurs diari conduït per Carme Juan on els concursants recorreran el territori valencià en cotxe mentre van fent diverses proves vinculades al món de la música. Un altre programa que arriba a la graella durant l'estiu serà Favorits, una coproducció d'ÀPunt, IB3 i TV3 sobre les noves tecnologies i internet.

La cadena suprimeix el magazín matinal: El matí à punt que dirigeix Clara Castelló, però manté el magazín de vesprada, À Punt Directe, que continuarà emetent-se en la seua franja habitual. Igualment, s'estrenarà Terres de cinema, sèrie documental de 13 capítols sobre pobles i ciutats on s'han rodat pel·lícules que han passat a la història de la gran pantalla per diversos motius. La nit temàtica es completarà amb la projecció d'algunes d'aquestes reconegudes pel·lícules. À Punt també estrenarà durant l'estiu Els mosqueters, sèrie familiar de la BBC, segons ha informat la cadena en un comunitat.

El prime time continuarà composat durant els pròxims mesos per programes d'entreteniment com Trau la llengua, Valencians al món i Cartes en joc, que s'han estrenat durant les últimes setmanes amb molt bona resposta per part del públic. I es manté l'estructura de la vesprada, amb espais com la reposició de l'Alqueria Blanca i d'Atrapa'm si pots.

Pel que fa a la informació i l'actualitat, la cadena pública té previst que els diferents esdeveniments polítics que hi haja al llarg de les pròximes setmanes trenquen la graella habitual amb la realització de programes especials i de cobertures específiques per tal de mantindre informats els valencians.

I, com en cada període de vacances, la programació infantil matinal s'amplia amb una completa programació de sèries i programes en valencià i en anglés.

La ràdio també va d'estrena

A la ràdio pública, l'estiu també arriba acompanyat de novetats. Programes com Gabinet de curiositats o Col·lecció de vinils s'estrenaran en la graella. Altres programes es transformen només per als mesos pròxims. És el cas de Territori sonor, que durant l'estiu es converteix en Territori d'estiu.

La ràdio manté l'informatiu matinal, que cobra més protagonisme i es podrà veure per streaming, així com el magazín i els informatius de migdia i de nit. I com passa a la televisió, cobrirà àmpliament els esdeveniments que es produïsquen al llarg de les pròximes setmanes amb cobertures específiques i programacions especials.

Tots els programes de la televisió i de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden veure en directe i a la carta, a través de la plana web de la cadena i en les aplicacions mòbils i d'Smart TV.

next