À Punt s'alia amb la Fundació de Pilota per a erradicar conductes violentes i racistes als trinquets

La cadena pública i l'entitat tanquen un conveni per a reforçar la presència de l'esport en el mitjà
22 maig 2019 14:25h
El conveni marc obri la porta perqùe la Fundació puga patrocinar continguts de la cadena. / FUNDACIÓ PILOTA

VALÈNCIA. À Punt té entre les seues prioritats la promoció de la pilota valenciana. En eixa línia, aquest dimecres, 22 de maig, la cadena pública ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació de Pilota Valenciana per a continuar difonent l'esport en les seues diferents modalitats, tant professional com de base. El conveni també pretén ajudar a favorir el joc net dels participants i a difondre els aspectes culturals, històrics i identitaris d'aquest esport tradicional.

El conveni de col·laboració s'ha firmat al Centre de Producció de Programes de Burjassot entre la directora general d'À Punt, Empar Marco, i Josep Maria Soriano, president de la Fundació de Pilota Valenciana. Entre altres aspectes, l'acord marc facilitarà que els mitjans públics valencians difonguen competicions, trobades, congressos i esdeveniments que organitze la fundació.

Així mateix, la fundació podrà patrocinar programes d'À Punt relacionats amb aquest contingut. A més, les dos parts es comprometen a treballar conjuntament en campanyes de prevenció contra conductes violentes, racistes, irrespectuoses, intolerants o sexistes.

L'acord també preveu l'impuls de congressos, cursos, seminaris, taules redones i conferències per a divulgar la pilota valenciana des del seu vessant cultural i identitari, ha informat la cadena en un comunicat.

La presència de la pilota és habitual en la televisió, ràdio, web i xarxes socials d'À Punt des de l'inici. Els mitjans públics valencians estan presents en les principals partides que es juguen al territori valencià cada setmana i informen puntualment de tota l'actualitat que envolta aquest esport.

next