À Punt i les universitats convoquen el segon 'pitching' per a detectar talents entre l'estudiantat d'audiovisuals

Dos projectes de la primera edició s'han convertit en produccions per al mitjà públic
27 febrer 2019 18:00h
L'objectiu d'aquesta segona convocatòria, igual que la primera, és detectar el talent creatiu emergent que hi ha a les universitats i posar-lo en contacte amb el sector audiovisual. / UNIVERSITAT DE BARCELONA

BURJASSOT. À Punt i les sis universitats valencianes amb estudis relacionats amb la indústria de la creació audiovisual han convocat la segona edició del Pitching de l'Audiovisual Valencià, una sessió curta de presentació de projectes audiovisuals. Aquest esdeveniment s'emmarca en la política de col·laboració entre les universitats valencianes i À Punt.

Així, en la convocatòria participen la Universitat Politècnica de València –que enguany exerceix d'amfitriona des del seu Campus de Gandia–, la Universitat de València, la Universitat d'Alacant, la Universitat Jaume I de Castelló, la Universitat Miguel Hernández d'Elx i la Universitat CEU Cardenal Herrera. 

L'objectiu d'aquesta segona convocatòria, igual que la primera, és detectar el talent creatiu emergent que hi ha a les universitats i posar-lo en contacte amb el sector audiovisual, tant privat com públic. Aquesta edició, a banda d'estar enfocada a l'estudiantat de Periodisme, Publicitat i Comunicació Audiovisual, s'ha ampliat als àmbits de multimèdia, de branding digital, de l'animació i dels videojocs. S'hi podrà participar en solitari o formant part de propostes multidisciplinàries o transmèdia. 

Una altra novetat és el nombre de categories, que creix de cinc a sis: ficció; no-ficció; formats televisius; noves finestres; ràdio, i branded content i comunicació institucional.

En la primera edició del Pitching de l'Audiovisual Valencià van participar 91 alumnes amb 22 projectes de formats televisius, entre concursos, websèries, programes d'entreteniment, ficció per al públic juvenil i documentals transmèdia. Dos dels projectes s'han convertit en produccions per a À Punt Mèdia.

La segona edició tindrà lloc el dia 5 de juny al Campus de Gandia de la Universitat Politècnica. 

next