Sánchez presenta el PSOE com l'únic partit que pot fer que "Espanya i la Comunitat caminen cap al futur"

El president espanyol i candidat a la reelecció demana la concentració del vot d'esquerres en els socialistes per a "no despertar dilluns amb un govern de Casado i Rivera"
26 abril 2019 22:54h
El PSOE ha celebrat el tancament de la campanya electoral al Parc Central de València. / TWITTER PSOE

VALÈNCIA. Els socialistes valencians han tancat la campanya amb una gran festa al Parc Central de València. Aquesta ha sigut, a més, la ciutat escollida pel candidat del PSOE a la Presidència del govern espanyol, Pedro Sánchez, per a fer el seu últim acte electoral. "Quan tornes a prendre possessió com a president de la Generalitat estaré ací, t'acompanyaré; i ho faré com a president d'Espanya", ha dit Sánchez al candidat del PSPV, Ximo Puig, confiat que "diumenge vinent omplirem les urnes de punys i roses per a omplir Espanya d'il·lusió i futur".

Bona part de la seua intervenció ha sigut en clau estatal, fent un repàs de les polítiques executades durant els 10 mesos que ha treballat el seu executiu, per a dir què més podrien fer "amb una majoria parlamentària molt més àmplia". Així, ha parlat de sanitat, de la dignitat en la mort, de derogar la LOMCE, de blindar les pensions, de derogar la reforma laboral i d'una transició ecològica de l'economia, entre d'altres.

Amb tot, ha remarcat que per a aconseguir eixa "Espanya que volem" calen "tots els vots". En eixe sentit, ha remarcat que "guanyar no significa governar" i ha alertat de la possibilitat de "despertar dilluns amb un govern presidit per Casado i acompanyat per Rivera". "Eixe perill existeix i és real", ha asseverat. "Aquest partit [en referència a un joc] ha d'acabar amb un sí rotund als qui volen futur i un no als qui volen involucionar".

A més, el candidat del PSOE ha assegurat que la seua formació és l'única que pot aconseguir "que Espanya i la Comunitat Valenciana caminen cap al futur". "Demane que el 28 d'abril votem tots pel futur, l'avanç, la concòrdia, la justícia social i la neteja política", ha afegit.

Sánchez ha esperat a l'última part de la seua intervenció per a centrar-la en el País Valencià. Així, s'ha mostrat "orgullós de la diversitat cultural i lingüística, ja que és la major riquesa que té Espanya" i ha assegurat que "el PSOE és l'únic partit que defensa l'autogovern, el nou finançament i l'autonomia local". Amb tot, ha llançat un missatge final a l'independentisme: "No permetrem que se salte la Constitució. No hi haurà referèndum".

next