Action Bronson i Fontaines DC, noves confirmacions per al FIB

El festival de Benicàssim comença el 18 de juliol i s'allargarà fins al dia 21 del mateix mes
16 maig 2019 13:15h
El FIB compta enguany amb una iniciativa per a fomentar la indústria de les arts creatives. / FIB

VALÈNCIA. El Festival Internacional de Benicàssim (FIB), que se celebrarà a la localitat de la Plana Alta del 18 al 21 de juliol, ha anunciat el seu cartell per dies, a més de la incorporació de dos nous noms en la llista d'artistes: Action Bronson i Fontaines DC.

L'edició número 25 del macrofestival començarà el dijous 18 amb un menú encapçalat per Fatboy Slim, "l'amo del ball". El ritme seguirà amb el hip-hop d'Action Bronson, el pop de Marina i Kodaline i l'electricitat de Fontaines D.C. i Novio Caballo, detallen els responsables de la trobada en un comunicat.

El divendres 19 estarà protagonitzat per la "captivadora" Lana del Rey en la seua única data a l'Estat. També passaran per l'escenari The 1975, Krept X Konan, Gorgon City (live), The Hunna, LA M.O.D.A., Gerry Cinnamon, Belako i Superorganism.

El dissabte el cap de cartell serà Kings of Leon i en eixa jornada els 'fibers' també tindran l'oportunitat de gaudir de Jess Glynne, AJ Tracey, Blossoms, You me at six, Yellow Days i Carolina Durante.

Finalment, Vetusta Morla, amb "un directe molt especial" interpretant Un día en el mundo, manaran el diumenge, quan també actuaran Franz Ferdinand, George Ezra, Octavian, Ezra Furman o Black Lips.

Empreses emergents

A més, el FIB presentarà el 18 de juliol en Vila Elisa la iniciativa Pro Startups, que pretén promoure la indústria de les arts creatives seleccionant, premiant i enfortint les iniciatives empresarials vinculades a la música.

next