Els advocats de l'EMT neguen responsabilitat comptable dels directius pel frau perquè "no hi ha conducta dolosa"

Els juristes explicaran l'informe que han elaborat en un Consell d'Administració que se celebrarà dimarts vinent, 10 de desembre
6 desembre 2019 12:22h
Els juristes ja han anticipat que no sembla haver-hi responsabilitat comptable ni per part dels directius ni dels administradors de la societat. / DLV

VALÈNCIA. Els advocats que estan participant en la denúncia penal que investiga el frau contra l'EMT, Xavier Melero i Judit Gené, han presentat un informe a requeriment dels consellers del Consell d'Administració de l'empresa pública en el qual expliquen les possibles responsabilitats comptables dels consellers i la conveniència o no de denunciar davant el Tribunal de Comptes o el Banc d'Espanya.

Tot i que serà en la reunió convocada per al 10 de desembre quan explicaran aquest informe, ja han anticipat que no sembla haver-hi responsabilitat comptable ni per part dels directius ni dels administradors de la societat, ja que no hi ha una conducta dolosa. Així mateix, no consideren necessari ni recomanable acudir davant el Banc d'Espanya, ja que hi ha una investigació penal en marxa que pot determinar responsabilitats civils.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next