L'Aemet manté l'avís groc per temperatures fins als 39 graus en les demarcacions de València i Alacant

La Generalitat ha programat vols de vigilància en les zones de nivell 2 de Previfoc per als dies de risc alt d'incendis forestals
16 agost 2019 10:32h
El vent serà variable fluix tendint a component est amb intervals de moderat a la vesprada. / DLV

VALÈNCIA- Els cels valencians es mantindran aquest divendres i segon dia de pont poc nuvolosos, amb alguns intervals de núvols baixos matinals a les demarcacions de València i Castelló. L'Aemet manté l'avís groc per temperatures que podrien arribar als 39 graus en el litoral nord de la demarcació d'Alacant i en gran part de la de València. 

Pel que fa a les comarques del litoral de la demarcació d'Alacant, estan en avís groc per temperatures que poden arribar als 36 graus, mentre que a l'interior nord i litoral sud de la demarcació de València poden pujar fins als 37 graus i l'interior sud podria aconseguir els 39 graus.

El vent serà variable fluix tendint a component est amb intervals de moderat a la vesprada, informa la delegació de AEMET. 

La Generalitat també ha informat que s'han programat vols de vigilància en les zones amb nivell 2 de Previfoc, tal com estableix el Pla Especial d'Incendis Forestals en dies amb risc alt d'incendis forestals. La realització d'aquests vols dependrà de si les condicions meteorològiques són les idònies. 

next