L'Aemet preveu temperatures de fins a 30 graus el cap de setmana

Diverses comarques de l'interior i del sud, en risc alt per incendis forestals
24 agost 2019 10:42h
Els cels es mantindran poc nuvolosos aquest cap de setmana.  / EFE

VALÈNCIA. Els cels es mantindran poc nuvolosos aquest dissabte al País Valencià, excepte a l'interior de la demarcació d'Alacant, on intervals de núvols baixos poden deixar precipitacions febles. Les temperatures màximes rondaran els 30 graus en tot el territori i experimentaran pocs canvis, segons la predicció d'Aemet.

Durant aquest dissabte, en el qual no es preveuen fenòmens significatius, bufarà, a més, un vent variable fluix que tendirà a component est a la vesprada. En aquest context, les temperatures a les ciutats de València i Castelló de la Plana oscil·laran entre els 30 i els 19 graus, mentre que Alacant arribarà als 29 graus i no baixarà dels 21.

En general, en tot el territori valencià, les temperatures màximes se situen entre els 28 i 30 graus, excepte a Elx i a Oriola on poden arribar als 31. Les mínimes més fresques seran les de Morella i Requena, de 15 graus. La resta oscil·larà entre 19 i 22 graus.

El nivell de preemergència per risc d'incendis forestals és alt al nord de la demarcació d'Alacant i a l'interior de la de València, ha informat el 112. A la resta del País Valencià, romandrà baix-mitjà.

next