Finnair oferirà cinc vols a la setmana des d'Alacant

L'aerolínia finlandesa tindrà 40 connexions setmanals amb aeroports espanyols
28 març 2019 16:25h
Al doble vol de Barcelona se suma el vol diari des de Madrid; nou vols setmanals des de Màlaga; cinc freqüències per setmana des d'Alacant; tres, des de Palma, i un vol setmanal des de Menorca i Eivissa. / FOXR

ALACANT. Finnair augmentarà les seues operacions a l'estat espanyol aquest estiu, incrementant les freqüències des de diversos aeroports espanyols i millorant considerablement les connexions via Hèlsinki amb alguna de les principals destinacions asiàtiques en què opera l'aerolínia fins a assolir els 40 vols setmanals.

Les freqüències augmenten de forma general a Espanya, ja que al doble vol de Barcelona se suma el vol diari des de Madrid; nou vols setmanals des de Màlaga; cinc freqüències per setmana des d'Alacant; tres, des de Palma, i un vol setmanal des de Menorca i Eivissa.

L'aerolínia operarà dos vols diaris des de Barcelona a Hèlsinki durant tota la temporada d'estiu, duplicant la seua oferta habitual i oferint més i millors connexions entre Barcelona i les destinacions de Finnair a Àsia i Amèrica del Nord.

En total, seran 40 freqüències setmanals de Finnair a l'estat espanyol que acosten les seues principals destinacions a Àsia (fins a 19 ciutats a la Xina, el Japó, Corea, Tailàndia, l'Índia, Singapur i Hong Kong), a més de les dues noves rutes les americanes San Francisco i Los Angeles que l'aerolínia començarà a operar via Hèlsinki a partir del pròxim 31 de març.

next