L'aeroport de Castelló obrirà connexió amb Londres, Viena i Marsella el 2020

Durant el mes de juliol s'han registrat 18.454 passatgers, la xifra més alta des de l'obertura de la instal·lació al desembre del 2014
7 agost 2019 18:41h
Aquestes rutes s'uniran a les sis actuals que connecten amb cinc destinacions internacionals. / IMATGE D'ARXIU EFE

CASTELLÓ DE LA PLANA. L'aeroport de Castelló obrirà tres noves connexions amb Londres, Viena i Marsella el 2020 que operaran durant tres anys, segons el nou pla de posicionament internacional en el qual treballa l'empresa Aerocas. 

Aquestes rutes s'uniran a les sis actuals que connecten amb cinc destinacions internacionals: Londres, Bucarest, Sofia, Budapest i Katowice, segons el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, que ha visitat al costat del president de la Diputació de Castelló, José Martí, les instal·lacions de l'aeroport. 

Al juliol l'aeroport ha registrat 18.454 passatgers, la xifra més alta en un mes des de l'obertura al trànsit de la instal·lació al desembre del 2014, i 837 moviments d'aeronaus, la major activitat. 

Segons Colomer, que s'ha reunit amb el director de l'aeroport, Joan Serafí Bernat, es preveu arribar als 60.000 passatgers entre juny i octubre. Colomer, president d'Aerocas, ha indicat que s'ha de continuar treballant per a obrir nous mercats però també que és necessari impulsar i promocionar l'oferta turística de Castelló.  

Aquest mes d'agost començarà a operar en l'aeroport una segona escola internacional de pilots i es continuarà treballant en la línia operativa del reciclatge d'avions. 

Francesc Colomer ha agraït la visita del president de la Diputació de Castelló perquè, segons ha ressaltat, "aquest és l'únic aeroport públic de la Comunitat i està al servei de l'interés general de la societat civil i l'economia de la província". 

José Martí ha manifestat la voluntat de treballar en col·laboració amb la Generalitat i ha coincidit en "la importància de l'aeroport com a pol industrial i de dinamització de la zona dins de l'aposta de la corporació pel desenvolupament dels municipis d'interior"

next