L'aeroport de Castelló registra la xifra més alta de passatgers de la seua història, amb 18.454 al juliol

El mes passat va registrar 837 moviments d'aeronaus, l'activitat més gran registrada per la infraestructura en un mes des que es va inaugurar el 2014
7 agost 2019 14:19h
L'aeroport connecta amb cinc destinacions internacionals. / IMATGE D'ARXIU 

CASTELLÓ. L'aeroport de Castelló va registrar el passat mes de juliol 18.454 passatgers, la xifra més alta en un mes des de l'obertura al trànsit de la instal·lació el desembre del 2014. A més, el mes passat va registrar 837 moviments d'aeronaus, l'activitat més gran registrada per l'aeroport en un mes.

El secretari autonòmic de Turisme i president d'Aerocas, Francesc Colomer, ha visitat les instal·lacions aeroportuàries al costat del president de la Diputació de Castelló, José Martí. Els dos han mantingut una reunió de treball amb el director de l'aeroport, Joan Serafí Bernat, a la qual ha assistit també la diputada provincial de turisme, Virginia Martí.

Colomer ha informat que l'aeroport ha registrat al juliol la xifra de passatgers més alta, amb més de 18.000, i ha destacat la previsió d'aconseguir els 60.000 passatgers entre juny i octubre. A més, ha recordat que l'aeroport opera 6 rutes que connecten amb 5 destinacions internacionals: Londres, Bucarest, Sofia, Budapest i Katowice, i que el 2020 obrirà 3 noves connexions amb Londres, Viena i Marsella, que operaran durant tres anys gràcies al nou pla de posicionament internacional en el qual treballa Aerocas.

Per al secretari autonòmic, s'ha de "continuar treballant per a obrir nous mercats però també és necessari impulsar i promocionar l'oferta turística de Castelló. Un aeroport no fa una destinació. La destinació ha de fer-se rellevant en l'imaginari del potencial viatger".

Nova escola internacional de pilots

El també president d'Aerocas ha recordat, a més, l'aposta per la diversificació i ha anunciat que aquest mes d'agost començarà a operar una segona escola internacional de pilots i que es continua treballant en la línia operativa del reciclatge d'avions.

Colomer ha agraït la visita del president de la Diputació de Castelló, José Martí, perquè, segons ha ressaltat, "aquest és l'únic aeroport públic de la Comunitat i està al servei de l'interés general de la societat civil i l'economia de la província".

Per la seua banda, Martí ha manifestat la voluntat de treballar en col·laboració amb la Generalitat i ha coincidit en "la importància de l'aeroport com a pol industrial i de dinamització de la zona dins de l'aposta de la corporació pel desenvolupament dels municipis d'interior".

next