L'aeroport de Castelló posa data a les noves rutes cap a Londres i Viena

L'aerolínia Wizz Air trau a la venda aquest dijous els bitllets de les connexions, que tindran dues freqüències setmanals 
22 agost 2019 14:18h
L'aeroport de Castelló ha activat les dues noves rutes que connectaran amb Londres-Luton i Viena, per a les quals ja s'ha fixat el calendari i horaris d'operacions. L'aerolínia Wizz Air ha tret a la venda aquest dijous els bitllets dels vols. / PIXABAY

VALÈNCIA. L'aeroport de Castelló ha activat les dues noves rutes que connectaran amb Londres-Luton i Viena, per a les quals ja s'ha fixat el calendari i horaris d'operacions. L'aerolínia Wizz Air ha tret a la venda aquest dijous els bitllets dels vols. 

La nova ruta de Londres-Luton s'iniciarà el 9 de desembre i tindrà dues freqüències setmanals, en dilluns i divendres. Pel que fa a la connexió amb Viena, operarà des de principis de l'estiu del 2020 i disposarà de dues freqüències setmanals, el dimecres i el diumenge. 

El director general d'Aerocas, Joan Serafí Bernat, ha manifestat la seua satisfacció amb l'activació d'aquestes rutes, "ja que, d'una banda, es reforçarà la connexió amb un mercat estratègic com el britànic i, de l'altra, hi haurà un enllaç directe amb la capital d'Àustria". 

El responsable d'Aerocas ha recordat que totes dues rutes s'han aconseguit a través de la segona campanya del pla de posicionament de l'aeroport de Castelló en els mercats turístics internacionals, que també ha oferit una tercera connexió amb Marsella. Aquesta última, operada per l'aerolínia Volotea, començarà el 14 d'abril de 2020 i tindrà una freqüència setmanal. Les tres rutes estaran vigents durant un període de tres anys.

next