L'aeroport de Castelló estrena connexió amb Viena a partir del 2020

Wizz Air oferirà dos vols setmanals entre juny i octubre durant tres anys 
22 juliol 2019 13:08h
La ruta estarà vigent durant els exercicis 2020, 2021 i 2022. La previsió de l'aerolínia és de vora 17.000 passatgers en cadascuna de les tres anualitats. / WIKIMEDIA COMMONS

VALÈNCIA. La societat pública Aerocas ha acordat adjudicar i prosseguir amb el procés de contractació de l'oferta presentada per l'aerolínia Wizz Air per a operar una nova ruta a Viena a partir del 2020 amb una durada de tres anys. 

El secretari autonòmic de Turisme i president d'Aerocas, Francesc Colomer, ha detallat que la proposta preveu una connexió entre Castelló i Viena que funcionarà durant 22 setmanes, entre juny i octubre, amb dues freqüències setmanals, en dilluns i divendres. 

La ruta estarà vigent durant els exercicis 2020, 2021 i 2022. La previsió de l'aerolínia és de vora 17.000 passatgers en cadascuna de les tres anualitats. 

Francesc Colomer ha manifestat la seua satisfacció amb l'adjudicació de la nova ruta, "ja que connectarà Castelló amb una capital europea històrica i afavorirà l'arribada a la província de turistes austríacs, un mercat emissor caracteritzat pel seu elevat poder adquisitiu". 

Colomer ha detallat que el 2018 el País Valencià va rebre 55.131 turistes procedents d'Àustria, amb un increment del 71,6% respecte a l'any anterior. D'altra banda, el nombre de viatgers austríacs que es va allotjar en establiments hotelers valencians va augmentar un 7,1%. 

El director general d'Aerocas, Joan Serafí Bernat, ha destacat que les operacions es realitzaran amb avions Airbus A321, amb una capacitat de 230 places, "superior a la que sol ser habitual en les rutes regionals europees". 

Bernat ha explicat que la nova adjudicació d'Aerocas s'emmarca en la segona campanya del pla de posicionament de l'aeroport de Castelló en els mercats turístics internacionals, que va eixir a licitació pública per a captar tres connexions amb un període de vigència de tres anys. 

El director general d'Aerocas ha mostrat la seua satisfacció amb el resultat del procés, ja que l'aeroport incorporarà a partir del 2020 tres noves connexions per un període de tres anys.

next