Els aficionats del Gran Premi Motul triaran el cartell d'aquesta edició d'entre tres opcions

L'elecció es realitza per Internet i les persones participants entraran en un sorteig amb tres premis
24 juliol 2019 11:52h
Imatge de les tres opcions de cartell per al Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana del 2019. 

VALÈNCIA. El Circuit Ricardo Tormo ha convocat els aficionats al motociclisme per a triar el cartell anunciador del Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana, que se celebrarà a Xest del 15 al 17 de novembre.

Els organitzadors ofereixen tres opcions perquè els aficionats trien la que més els agrade mitjançant un senzill formulari en la pàgina web www.circuitricardotormo.com.

Els pilots Alex Rins, Marc Márquez, Valentino Rossi i Andrea Dovizioso, últim guanyador al Circuit, són els protagonistes en les diferents opcions, que tenen elements gràfics comuns com els logotips i informació rellevant de l'esdeveniment.

Entre totes les persones que participen en l'elecció, que es tancarà el 5 de setembre, es durà a terme un sorteig amb tres premis: dues entrades de llotja VIP; dues entrades de tribuna de boxs, i dues entrades de tribuna groga. El circuit anunciarà els guanyadors durant el 6 de setembre.

El cartell oficial del gran premi serveix per a anunciar l'esdeveniment i com a base de la creativitat d'altres aplicacions tant en paper com en suports digitals.

El Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana celebra aquesta temporada la seua 21a edició i tancarà el Campionat del Món de Motociclisme els dies 15, 16 i 17 de novembre al Circuit Ricardo Tormo.

next