Agents d'homicidis s'ocuparan del cas de la jove desapareguda a Manuel

La dona s'havia desplaçat al municipi perquè tenia una cita i la pista se li va perdre al domicili de l'home
26 novembre 2019 16:49h
La Guàrdia Civil va buscar Marta Calvo ja des de poques hores després que es denunciara la seua desaparició. / EFE

VALÈNCIA (EFE). La Guàrdia Civil ha enviat a València agents del Grup de Persones de la seua Unitat Central Operativa, els especialitzats en homicidis i segrests, perquè s'incorporen a la investigació per la desaparició el passat dia 7 de Marta Calvo, de 25 anys, a Manuel, segons han confirmat a EFE fonts pròximes al cas.

L'institut armat continua investigant la desaparició de la jove la pista de la qual es perd en un domicili d'aquesta població on va acudir per a una cita amb un home. Fonts de l'Institut Armat han informat que s'investiguen les causes de la seua desaparició, però no han facilitat més detalls sobre aquest tema.

La Guàrdia Civil va buscar Marta Calvo ja des de poques hores després que es denunciara la seua desaparició en coves i pous pròxims al lloc on se li va perdre la pista, segons han confirmat a EFE els veïns del carrer en la qual residia fins fa poc més de dues setmanes el suposadament únic sospitós del cas.

Segons s'ha publicat en diversos mitjans de comunicació després de la desaparició de la jove, va ser la mare qui va presentar la denúncia. Ella va rebre un missatge de Whatsapp de la jove amb la ubicació del domicili on havia quedat amb un home i des d'aleshores no s'ha sabut res d'ella.

next