L'agredida de Torrevella segueix la seua millora i ix de la UCI

L'home de 83 anys que va ferir amb una destral la seua parella ha passat a disposició judicial
5 febrer 2019 01:00h
L'home de 83 anys ha sigut interrogat als jutjats. / EFE

VALÈNCIA. La dona de 76 anys colpejada amb un martell i una destral abans de ser llançada per les escales per la seua parella, de 83, dissabte passat a Torrevella (el Baix Segura), ha evolucionat favorablement i ja ha eixit de la Unitat de Vigilància intensiva (UCI). Fonts de l'hospital de Torrevella han informat a EFE que la dona segueix a partir d'ara la seua recuperació en planta després de les ferides patides dissabte passat.

La millora d'aquesta dona coincideix amb la posada a disposició judicial de la seua parella i presumpte agressor en el jutjat de violència domèstica de Torrevella, després de passar 72 hores en els calabossos de la Guàrdia Civil d'aquesta localitat de l'extrem sud del País Valencià. Els fets van ocórrer sobre les 10 hores del passat dissabte en la zona residencial Poble Centre, situada al costat del polígon Casa Gran, en el límit del nucli urbà de Torrevella, on suposadament l'home va atacar la víctima amb diferents eines.

El colp més fort li'l va propinar "amb un martell", segons va explicar hores després l'alcalde torrevellenc, José Manuel Dolón, encara que també la va colpejar amb una destral abans de llançar-la per les escales amb la ferma voluntat de provocar-li la mort. El detingut no comptava amb denúncies prèvies per maltractament.

next