Aielo de Malferit ret homenatge a Nino Bravo el dia en què hauria complit 75 anys

21 anys després de l'homenatge '25 anys sense tu', i a petició de la família, es tornarà a realitzar un espectacle "únic i emotiu" a la localitat natal del cantant aquest dissabte
31 juliol 2019 12:31h
Les portes del museu Nino Bravo estaran obertes a partir de les sis de la vesprada i fins a les nou de la nit. / EFE

VALÈNCIA. La localitat valenciana d'Aielo de Malferit (la Vall d'Albaida) es bolcarà aquest dissabte, 3 d'agost, per a recordar i homenatjar el seu veí més reconegut internacionalment, Nino Bravo, el dia en què hauria complit 75 anys.

Les portes del museu Nino Bravo estaran obertes a partir de les sis de la vesprada i fins a les nou de la nit perquè qui ho desitge puga visitar-lo i faça un recorregut per la vida i obra del cantant, segons l'organització de l'homenatge.

La filla de Nino Bravo Eva Ferri; la Unió Musical d'Aielo (UMA); el seu director, Miguel Ángel Grau; el guanyador del concurs de Telecinco Yo soy Nino Bravo, Felipe Garpe; Sheila García, i Ramón Luis oferiran el concert 'Nino Bravo In memoriam' al Passeig de l'Eixample a les 23.30 hores.

Es tracta d'un espectacle on les cançons més conegudes del cantant tornaran a sonar al seu poble natal al costat de la projecció d'imatges de la seua vida personal i professional, i amb la presència de la família del cantant, que acompanyaran els veïns i autoritats en una nit "tan màgica i especial".

"Per a mi és molt emocionant poder cantar al poble natal del meu pare el dia del seu 75é aniversari a la seua casa; al costat del museu amb les seues coses; la seua família, que és la nostra, on hem passat la meua germana i jo la nostra infància", ha dit Eva Ferri.

L'alcalde, Juan Rafael Espí, ha comentat que 21 després de l'homenatge '25 anys sense tu', i a petició de la família, es tornarà a realitzar aquest espectacle "únic i emotiu" al Passeig de l’Eixample.

"Esperem que el festival, al costat de la jornada de portes obertes del museu i els atractius de la nostra localitat, atraguen un gran nombre de visitants que acudisquen a gaudir de les nostres festes i les nostres gents", ha conclòs.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next