Així sona 'Bassa mar', el nou single de VerdCel que proposa un cant a l'amistat

27 juny 2019 06:00h

VALÈNCIA. Com explica Alfons Olmos, la veu de VerdCel, "l'estima s'aprén amb l'altre. Com germanes i germans que vas trobant pel camí. L'amistat i dues imatges. Una escala d'eixida d'un transport subterrani que troba la porta de reixa tancada. Una porta que és sostre. I una altra porta que, en obrir-la, es converteix en la infinita mar en calma. Això també és l'amistat. Quan t'acomiades, allò no t'ha deixat indiferent".

Així canta VerdCel en 'Bassa mar', una de les deu cançons que formen part de Ras. El videoclip del nou single de l'àlbum és obra de la realitzadora Laura Vaughan. El disc Ras conté deu peces i és el primer àlbum del doble disc i novel·la gràfica Bifocal, que anirà veient la llum durant aquest 2019. Cançons que comencen a transitar l'element aire, protagonista d'aquest nou treball discogràfic de VerdCel.

El nou projecte de VerdCel comprén un doble disc, vint cançons i l'edició d'una novel·la gràfica que expandeix l'abast de la música i les lletres. El llançament és doble: el primer disc, Ras, va veure la llum a l'abril del 2019, i el segon disc –amb el llibre– eixirà al setembre del 2019, moment on es reunirà tot el treball. Amb aquest treball Alfons Olmo enceta una nova manera de fer; és un disc de grans canvis, un punt d'inflexió en la composició de les cançons, la producció musical i el concepte de disc.

next