L'Ajuntament d'Alacant posarà en marxa una aplicació per al Castell de Santa Bàrbara

Aquesta iniciativa permetrà agilitzar les comunicacions amb les associacions que ofereixen visites a l'edifici històric 
2 novembre 2019 19:51h
Aquesta aplicació, amb un pressupost de 18.252 euros, podrà establir un calendari per a l'ús de l'aparcament del Castell. / AJUNTAMENT D'ALACANT

VALÈNCIA. L'Ajuntament d'Alacant posarà en marxa una aplicació per al Castell de Santa Bàrbara. La Regidoria de Noves Tecnologies, Innovació i Informàtica ha aprovat la convocatòria de licitació del contracte per al desenvolupament de tres projectes informàtics per a les regidories de Cultura, Acció Social i Joventut. 

Els projectes compten amb un pressupost de 67.986 euros i l'objectiu és "agilitar i facilitar la realització de tràmits en dos vessants diferenciats: en la gestió interna i en el servei que s'ofereix als ciutadans a través de la web". Entre elles, es troba la creació d'una aplicació per al Castell de Santa Bàrbara.

Aquesta aplicació, amb un pressupost de 18.252 euros, podrà establir un calendari per a l'ús de l'aparcament del Castell, cancel·lar els tiquets d'accés a l'ascensor del Castell, registrar en un llibre les incidències de l'ascensor i agilitar la comunicació amb les associacions que ofereixen visites gratuïtes pel Castell.

D'altra banda, amb un pressupost de 24.804 euros, es posarà en marxa una eina de gestió en línia que permetrà als centres de tercera edat establir un calendari d'activitats, així com la possibilitat de realització de sorteigs, control d'assistències i registre d'incidències als cursos. Els beneficiaris podran sol·licitar l'accés a les activitats des d'un dispositiu mòbil.

L'última de les aplicacions va destinada a la Regidoria de Joventut. Té un pressupost de 24.930 euros i es tracta d'una eina de gestió que permet establir els calendaris d'activitats, control d'assistència i registre d'incidències de cursos.

next