L'Ajuntament preveu tindre les platges de València en condicions aquesta setmana

Els operaris municipals treballen en la neteja de les platges per cinqué dia consecutiu
23 abril 2019 16:55h
En les platges de la Malva-rosa i el Cabanyal es té la previsió de continuar treballant fins dijous. / AJUNTAMENT DE VALÈNCIA

VALÈNCIA. L'Ajuntament de València, a través de la delegació de Residus Sòlids, està treballant per cinqué dia en la neteja de les platges de València per a deixar-les completament llestes i a punt al llarg d'aquesta setmana. 

En les platges del Cabanyal i la Malva-rosa, des del dia 19 fins al 22, han treballat onze operaris i tres equips amb màquines cada matí, i tres operaris i un equip amb màquina, cada vesprada. A la platja de Pinedo i el Saler, han treballat 14 operaris i cinc equips amb màquines. 

A aquestes brigades s'han sumat aquest dimarts quatre màquines en les platges del Cabanyal i Malva-rosa i dos en les platges de Pinedo i el Saler. En aquestes últimes es té la previsió que aquest dimecres estiga tot en ordre i en la Malva-rosa i el Cabanyal es té la previsió de continuar treballant fins dijous.

15 arbres salvats

D'altra banda, pel que fa a la gestió dels arbres i dels parcs i jardins, hi ha hagut dues brigades al carrer per a fer front als avisos, en coordinació amb bombers i amb deu treballadors de l'Organisme Autònom Municipal (OAM). 

En total, s'han comptabilitzat 193 avisos a bombers, 101 actuacions en arbres de la ciutat i en 10 palmeres. A més, gràcies a la instal·lació d'estructures de suport i a la tutorització per part dels tècnics de Parcs i Jardins, s'han salvat del temporal un total de 15 arbres. 

Oberts de nou tots els parcs i jardins

L'Ajuntament de València ha tornat a obrir aquest dimarts tots els parcs i jardins de la ciutat després d'haver revisat el correcte estat de tots ells. La regidora de Medi Ambient, Pilar Soriano, ha agraït a tots els treballadors i treballadores de platges i de parcs i jardins el seu "intens treball dut a terme durant els dies de temporal de Setmana Santa" i ha dit que "gràcies a ells la ciutat ha pogut tindre un funcionament sense afeccions greus. Tot ha funcionat de manera correcta".

next