L'Ajuntament de València augmenta les ajudes a les societats musicals fins als 133.000 euros

El servei municipal del Palau de la Música destina més de 3.000 euros anuals a cada una de les 27 societats musicals federades
1 desembre 2019 16:46h
lLa Regidoria de Cultura col·labora de manera permanent amb la Coordinadora de Societats Musicals. / DLV

VALÈNCIA. La regidora de Cultura de l'Ajuntament de València, Glòria Tello, ha explicat que, "amb l'aprovació dels Pressuposts per a l'any 2020 de l'Ajuntament de València, la subvenció nominativa que la Regidoria de Cultura destina a la Coordinadora de Societats Musicals de la ciutat de València (COSOMUVAL) passa dels 10.000 euros actuals als 45.000". 

A banda d'aquesta xifra, el servei municipal del Palau de la Música destina una quantitat de 3.244,80 euros anuals a cada una de les 27 societats musicals federades a la ciutat de València. La xifra global, per tant, ascendeix a 132.609,60 euros.

Més enllà d'aquestes ajudes econòmiques, la Regidoria de Cultura col·labora de manera permanent amb la Coordinadora de Societats Musicals tant en la programació municipal com en la de l'organisme autònom del Palau de la Música. 

Així, la programació anual de Cultura als Barris compta any rere any amb la presència de concerts de les diferents bandes de la ciutat. És el cas del concert de les Tretze Roses, interpretat per part de la Unió Musical l'Horta de Sant Marcel·lí. 

D'altra banda, el passat divendres la banda Primitiva de Llíria, amb motiu del seu bicentenari, va atorgar la seua medalla d'or a la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de València, dirigida per Glòria Tello. 

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next