L'Ajuntament de València impulsa un projecte d'hort urbà a Velluters  

El consistori aprova un conveni amb l'entitat Ciutat Vella Batega per a posar en marxa una iniciativa a la plaça de la Botja adreçada a col·lectius vulnerables i grups en risc d'exclusió social
15 novembre 2019 13:37h
La iniciativa es planteja sota el lema 'Fem créixer el barri amb un hort de gestió comunitària' i comptarà amb un pressupost de 46.200 euros. / DLV

VALÈNCIA. La plaça de la Botxa de València comptarà pròximament amb un hort urbà en una de les parcel·les que queden per rehabilitar en el centre de la ciutat. Aquest divendres la Junta de Govern Local ha aprovat un conveni entre l'Ajuntament i l'associació Ciutat Vella Batega per a posar en marxa un projecte d'horts urbans col·laboratius en el casc històric de la ciutat. 

La iniciativa es planteja sota el lema 'Fem créixer el barri amb un hort de gestió comunitària' i comptarà amb un pressupost de 46.200 euros. Així ho ha anunciat hui el regidor d'Ecologia Urbana, Sergi Campillo, qui ha destacat la importància de propostes com aquesta procedents de les entitats veïnals que permeten dinamitzar el barri. 

El projecte està especialment dirigit a la integració de col·lectius vulnerables i en risc d'exclusió social, però també està obert a tota la ciutadania, amb l'objectiu que es revitalitze tant la Ciutat Vella com el teixit socials. Així mateix, ha volgut "animar" altres col·lectius socials perquè participen en altres projectes comunitaris. 

La Junta de Govern Local també ha aprovat el projecte de les obres de les estacions de cloració en la xarxa de baixa pressió, encarregat a l'Empresa Mixta Valenciana d'Aigües (Emivasa). Aquesta actuació està dirigida a garantir la salubritat de l'aigua que no és apta per al consum humà, sinó per a la irrigació de consums i fonts. D'aquesta forma, la cloració es duria a terme per a evitar de forma preventiva el contagi de la legionel·la, segons ha explicat el vicealcalde. 

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next