Alacant viu aquest diumenge la seua cinquena trobada de muixerangues

A banda de l'amfitriona, les dues colles convidades d'aquesta cita en què es vol posar "la qualitat per sobre de la quantitat" són la Jove Muixeranga de València i la Nova Muixeranga d'Algemesí
23 octubre 2019 15:20h
En aquesta ocasió, festa, música, tradició, espectacle i emoció confluiran al passeig de l'esplanada d'Alacant. Imatge d'arxiu de la IV Diada Muixeranguera.

VALÈNCIA. Aquest diumenge, 27 d'octubre, tindrà lloc la cinquena Trobada de Muixerangues d'Alacant. Aquesta edició es mou del mes de juny al d'octubre per a fer-la coincidir amb el cinqué aniversari de la colla organitzadora, la Muixeranga d'Alacant.

En aquesta ocasió, festa, música, tradició, espectacle i emoció confluiran al passeig de l'Esplanada d'Alacant, just davant de l'emblemàtic auditori de la Conxa, a partir de les 12.30h. 

Amb aquest esdeveniment, l'organització es planteja "un repte immens": "Canviar la concepció de la trobada perquè la qualitat estiga per sobre de la quantitat". Per això, només hi ha dues colles convidades a acompanyar l'amfitriona en aquesta ocasió: la Jove Muixeranga de València i la Nova Muixeranga d'Algemesí. Aquestes colles "de primera línia" mostraran al públic figures de fins a cinc alçades per a "tocar el cel d'Alacant".

Una altra novetat d'aquesta trobada és que la Muixeranga d'Alacant ha organitzat el seu primer concurs de fotografia muixeranguera. Per a participar-hi, caldrà pujar instantànies de la trobada a les xarxes socials citant @muixalacant i usant l'etiqueta #MuixerangaAlacant.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next