Albert Sarrió, Roger Mira i José Juan Otero, candidats de Demòcrates Valencians a l'alcaldia de València, Castelló de la Plana i Alacant

La formació es presentarà a les eleccions municipals per primera vegada a  Bocairent, l'Olleria, Torreblanca i Massalfassar
8 abril 2019 11:14h
El lema de campanya de Demòcrates Valencians serà 'Trellat'. / DEMÒCRATES VALENCIANS

VALÈNCIA. Demòcrates Valencians ha designat aquest cap de setmana els seus candidats a les alcaldies per a València, Castelló de la Plana i Alacant durant la celebració del seu Consell Polític. 

Albert Sarrió a València, Roger Mira a Castelló de la Plana i José Juan Otero a Alacant encapçalaran aquestes candidatures municipals, on es combinaran perfils professionals i empresarials al costat de referents del valencianisme polític i cultural.

El lema de campanya serà 'Trellat', com a símbol "d'allò que vol representar el projecte del partit en la polaritzada política valenciana: l'opció valencianista moderada i assenyada defensora dels interessos d'aquesta terra", han assenyalat en un comunicat. Demòcrates presentarà mig centenar de candidatures municipals el 26 de maig al llarg de tot el País Valencià. Per a aquestes eleccions, el partit ha incorporat les agrupacions a Bocairent, l'Olleria, Torreblanca o Massalfassar.

En l'àmbit europeu, la formació ha aprovat concórrer a l'Europarlament junt amb l'aliança liderada pel Partit Nacionalista Basc i Coalició Canària. La Coalició per una Europa Solidària –formada també per Proposta per les Illes Balears, Compromiso por Galícia i Geroa Bai de Navarra– comptarà com a cap de llista al País Valencià amb el valencià Lluís Bertomeu.

next