Alboraia reobri les platges després de dos dies tancades per "l'elevada presència de paràmetres microbiològics"

Les anàlisis de l'aigua de la Patacona i Port Saplaya indiquen que la qualitat es troba dins dels nivells normals que marca la legislació
30 juny 2019 17:00h
El consistori va clausurar l'accés a les platges el passat divendres. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. L'Ajuntament d'Alboraia (l'Horta Nord) ha anunciat la reobertura de les platges de la Patacona i Port Saplaya Nord, ja que les mostres de les aigües analitzades es troben dins dels nivells normals.

Així ho ha assenyalat la corporació municipal sobre la base de la comunicació emesa pel Servei de Planificació de Recursos Hidràulics i Qualitat de les Aigües de la Generalitat.

El consistori va prohibir aquest divendres el bany a les platges de la Patacona i Port Saplaya Nord després de detectar en una anàlisi "nivells elevats de paràmetres microbiològics" en l'aigua.

Aquest diumenge, però, les mostres de les aigües analitzades es troben dins dels nivells normals establits segons el Reial Decret 1341/207 d'11 d'octubre sobre la gestió d'aigües de bany per a ser aptes per al bany.

La Regidoria de Medi Ambient i Platges d'Alboraia ha rebut aquest diumenge els resultats de les analítiques per part del servei de Planificació de Recursos Hidràulics i Qualitat de les Aigües.

next