L'alcalde de Paterna ix en defensa d'Intu Mediterrani i demana "respecte perquè crearà 8.000 llocs de treball"

Sagredo ha contestat a les declaracions crítiques amb el macrocentre comercial per part del vicepresident Dalmau i assegura que és un projecte "sostenible i regenerador"
8 juliol 2019 17:45h
Sagredo ha emplaçat el vicepresident segon a mantindre una reunió al respecte d'Intu Mediterrani. / PSPV PATERNA 

VALÈNCIA. L'alcalde de Paterna (l'Horta Oest), Juan Antonio Sagredo, ha demanat aquest dilluns al vicepresident segon de la Generalitat i conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau, "respecte" cap a Intu Mediterrani, un projecte "sostenible, dinamitzador de l'economia i regenerador del territori" que crearà "més de 8.000 llocs de treball".

Així ha respost aquest dilluns el primer edil a Dalmau, que en una entrevista a Europa Press ha assenyalat que no creu "en els grans macroprojectes" com el del centre comercial Intu Mediterreni, projectat a Paterna, "i menys en llocs on el que cal fer és donar suport al xicotet comerç"; a més, ha criticat que "afecten enormement el medi ambient".

Sobre aquest tema, Sagredo ha emplaçat el vicepresident segon a una reunió per a mostrar-li aquest nou projecte i li ha demanat "responsabilitat" a l'hora de parlar d'"una de les majors inversions estrangeres previstes a la Comunitat Valenciana".

L'alcalde ha assenyalat que el projecte continua el "complex procés de tramitació que requereix la implantació d'un projecte de les dimensions econòmiques d'Intu", ha agregat.

En aquest sentit, Sagredo ha explicat sobre Intu Mediterrani que es tracta d'"una incitativa privada en terrenys 100% privats que porta a la nostra Comunitat i a la ciutat, segons els seus promotors, 860 milions d'euros d'inversió i la creació de més de 8.000 llocs de treball".

"El projecte segueix amb el full de ruta marcat per a la seua instal·lació a Paterna esmenant els requeriments tècnics que se li plantegen des de les administracions competents de realitzar els procediments necessaris per al desenvolupament del sector terciari del complex comercial", ha conclòs Sagredo.

next