Alcoi anuncia contactes amb la família de Camilo Sesto per a dedicar un museu al cantant

L'Ajuntament estudia la ubicació de l'espai dedicat a l'artista i negocia amb la família quins objectes podrien formar part de l'exposició
9 setembre 2019 17:23h
Camilo Sesto, juntament amb l'alcalde d'Alcoi, Toni Francés, en el moment de l'entrega de la medalla d'or de la ciutat. / EFE

VALÈNCIA. L'Ajuntament d'Alcoi projecta crear un museu dedicat a Camilo Sesto a la ciutat i per a això ja ha mantingut els primers contactes amb els familiars i coneguts amb l'objectiu de comptar amb objectes de l'artista.

L'alcalde de la capital de l'Alcoià, Antonio Francés, del PSPV-PSOE, s'ha desplaçat fins a la capella ardent de Camilo Blanes Cortés, universalment conegut com a Camilo Sesto. L'artista va morir el passat dissabte com a conseqüència d'una parada cardiorespiratòria a l'edat de 72 anys.

Francés ja s'ha reunit amb el representant i el marmessor del cantant alcoià per a estudiar la millor fórmula, al mateix temps que treballa per a triar els objectes de l'artista que podrien formar part de l'exposició i triar una ubicació adequada.

Paral·lelament, l'ajuntament prepara un acte en memòria de l'artista perquè "totes les alcoianes, alcoians i admiradors que desitgen estar a Alcoi puguen acomiadar-se" de l'artista.

Les cendres de Camilo Sesto descansaran per sempre a la seua població natal per a complir amb la voluntat del cantant, encara que el trasllat de les restes no es produirà de manera imminent.

next