Alcoi busca texts per a proclamar el guanyador del 45é Premi de Teatre Ciutat d'Alcoi

Els dramaturgs poden presentar els originals fins al 25 d'agost
18 juliol 2019 19:57h

VALÈNCIA. L'Ajuntament d'Alcoi convoca la 45a edició del Premi de Teatre Ciutat d'Alcoi per a autors i autores d'obres dramàtiques originals, inèdites i no estrenades escrites en valencià o qualsevol altra varietat del català. Els interessats tenen fins al 25 d'agost per a presentar els seus originals. Les bases dels premis es poden consultar en la web de l'Ajuntament.

L'Ajuntament propiciarà l'edició del text premiat, mitjançant una editorial que dispose d'una col·lecció de texts teatrals. L'Ajuntament no haurà d'abonar els drets d'autor en aquesta primera edició. L'obra guanyadora estarà premiada amb 8.000 euros bruts. D'aquesta quantitat se'n descomptarà el percentatge legal per l'IRPF.

En cas d'estrena per part d'una producció professional, privada o institucional, l'Ajuntament li oferirà suport, a través de la Direcció Artística de la Mostra de Teatre, i oferirà la possibilitat a la productora de formar part de la programació de la XXX Mostra de Teatre d'Alcoi–Fira d'Arts Escèniques Comunitat Valenciana 2020, amb les mateixes condicions i requisits d'organització general que per a la resta de la programació.

En qualsevol cas, tant pel que fa a l'edició com d'exhibició escènica, i per a la futura comunicació i difusió del text premiat, incloent-hi possibles versions en altres idiomes, l'autor es compromet a fer figurar la llegenda XLV Premi de Teatre Ciutat d'Alcoi-2019 al material imprés o publicitari.

next