Alerta taronja a l'interior nord del territori per vents de 100 km/h

La demarcació de Castelló també estarà en alerta groga aquest dimarts
10 novembre 2019 09:17h
L'alerta taronja de l'interior nord de la demarcació de Castelló s'ha iniciat aquest diumenge a les 8.00 hores. Imatge d'arxiu. / EFE

VALÈNCIA (EFE). L'interior nord de la demarcació de Castelló es troba aquest diumenge en alerta taronja per vents del nord-oest que podrien arribar a ratxes màximes de 100 km/h, segons l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Les demarcacions d'Alacant i la resta de Castelló estan en alerta groga per ratxes màximes de vent del nord-oest de fins a 90 km/h i fenòmens costaners, amb vent del nord i nord-oest de força 7.

L'alerta taronja de l'interior nord de la demarcació de Castelló s'ha iniciat aquest diumenge a les 8.00 hores i està previst que finalitze a les 15.00 hores, segons les fonts, que indiquen que l'alerta groga també ha començat a les 8.00 hores i durarà tot el dia.

A més, la demarcació de Castelló també estarà en alerta groga aquest dimarts, 12 de novembre, per vent del nord-oest que podria assolir ratxes màximes de 80 km/h i fenòmens costaners, amb vent del nord-oest de força 7.

next