L'aigua del riu Segura deixa aïllat Almoradí

Tots els accessos a la localitat han quedat bloquejats 
14 setembre 2019 11:26h
Aquest dissabte al matí, l'alcaldessa i l'equip de govern s'han reunit amb personal d'Emergències per a valorar la situació. / AJUNTAMENT D'ALMORADÍ

VALÈNCIA. La localitat d'Almoradí (el Baix Segura) ha quedat aïllada després que tots els seus accessos hagen quedat bloquejats per un trencament en la mota del riu Segura. 

La UME s'ha desplegat al municipi i s'han demanat reforços de maquinària pesant a la Generalitat, ja que el riu ha arribat a evacuar 50 metres cúbics d'aigua per segon.

Des de la passada nit de divendres, la Confederació Hidrogràfica del Segura està treballant per a reparar aquest trencament, que ja va provocar inundacions en la darrera jornada.

No obstant això, la situació s'ha agreujat a causa de les pluges que han caigut en la zona aquesta matinada. Per això, s'ha recomanat a la població que puge als pisos més elevats de les seues vivendes. A més, l'Ajuntament ha informat que no es pot eixir de la localitat, i ha demanat a la ciutadania que evite els vehicles i que facilite els treballs d'emergències. 

Aquest dissabte al matí, l'alcaldessa i l'equip de govern s'han reunit amb personal d'Emergències per a valorar la situació. "La urgència és atendre les persones que estan treballant en la ruptura del riu", indica una publicació en Facebook. "La pluja ha tornat a complicar molt la situació; les cisternes d'aigua no hi poden accedir", continua el text, tot demanant "comprensió i tranquil·litat".

next