Alzira completa el cartell del concert del 9 d'Octubre amb Xavi Sarrià, El Diluvi i La Fúmiga com a plats forts

Les entrades per a l'esdeveniment, que se celebrarà el 8 d'octubre, es poden adquirir de manera anticipada per un preu de 10 euros
10 setembre 2019 12:05h
L'exlíder d'Obrint Pas, Xavi Sarrià, serà un dels caps de cartell del concert d'Alzira del 9 d'Octubre. / FOTO @XAVISARRIA

ALZIRA. Ja estan a la venda les entrades per al concert del 9 d'Octubre a Alzira, que se celebrarà el dimarts 8 d'octubre al Recinte Firal de la localitat. Després de l'anunci fa setmanes de les primeres confirmacions, l'Ajuntament ha informat sobre el cartell complet. Així, a les actuacions ja conegudes de Xavi Sarrià i El Diluvi se sumen les de la banda Oques Grasses, la banda local La Fúmiga i el conjunt Nius de nit.

El regidor de Cultura, Alfred Aranda, ha destacat "la importància de fomentar la música en la nostra llengua, especialment entre els joves". També ha ressaltat la difusió "del dia 9 d'Octubre, data que marca el naixement del nostre poble; un poble que camina cap a un futur més autèntic i solidari".

Les entrades es poden comprar en Instant Ticket i Notikumi i al telèfon 902 444 300 de 8.00h a 23.00 hores. Les entrades tenen un preu de 10 euros si es compren anticipades i de 12 si es compren en taquilla el dia del concert.

next