L'anell ciclista de València supera el seu rècord d'usuaris

Al febrer es va arribar a una mitjana de 4.000 usuaris diaris en alguns trams del carril
25 març 2019 20:10h
El tram entre el carrer de Sant Vicent i el carrer de Russafa és un dels que té més afluència. Imatge d'arxiu. / EFE

VALÈNCIA. L'anell ciclista de la ciutat de València ha superat les seues xifres rècord en aquest mes de febrer, unes dades que milloren les obtingudes el passat octubre del 2018. Així, segons ha publicat l'Ajuntament de València en el seu portal web, la mitjana supera els 4.000 usuaris en tres trams de l'anell ciclista i en altres dos s'acosten a aquesta xifra també.

El consistori ha assenyalat que ha aconseguit en alguns punts de mesurament xifres superiors al 60% respecte al mateix mes de l'any passat. En concret, els trams compresos entre el carrer de Sant Vicent i el carrer de Russafa i entre el carrer de Russafa i el carrer Isabel la Catòlica han sigut els que han presentat una major xifra d'usuaris, amb 4.315 i 4.162 ciclistes, respectivament.

A l'octubre del 2018 aquests dos mateixos trams van obtindre una quantitat mitjana d'usuaris de 4.153 i 4.152, respectivament. La continuació del carril bici des de Isabel la Catòlica fins a la Porta de la Mar també ha presentat una xifra alta d'usuaris en aquest febrer, arribant fins als 3.990; mentre que el tram entre els carrers de Sant Vicent i Conca ha aconseguit una mitjana de 3.852 ciclistes.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next