L'animador 3D dels dracs de 'Joc de Trons' explicarà la seua tècnica en una classe magistral a València

L'artista digital Thomas Kutschera contarà com 'dona vida' a aquestos personatges de la sèrie i com s'integren amb l'entorn i amb els protagonistes reals
5 febrer 2019 13:10h
L'artista digital també explicarà com han evolucionat els seus personatges a mesura que la sèrie ha anat avançant. / HIELOYFUEGO.WIKIA.COM

VALÈNCIA. L'animador 3D de dracs i VFX (efectes visuals) de la sèrie Joc de Trons, Thomas Kutschera, impartirà el dimarts 12 de febrer una classe magistral en la qual explicarà com desenvolupa la seua tècnica per a donar vida a aquestos protagonistes de la sèrie a l'Escola Superior d'Art i Tecnologia de València (ESAT).

L'artista digital també explicarà com han evolucionat els seus personatges a mesura que la sèrie ha anat avançant, motiu pel qual els modelatges han anat canviant al llarg de les temporades. A més, els dibuixos dels dracs han requerit una major grandària i també una millor resolució amb animacions més complexes per a expressar emocions.

Tal com han apuntat els responsables de l'ESAT, Kutschera també parlarà sobre la construcció dels escenaris i la integració dels dracs amb l'entorn i els personatges reals de la sèrie.

Aquesta xerrada s'emmarca en la setena edició de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu (MICE), un projecte transversal que busca vincular el món educatiu i l'audiovisual i en la qual participa l'ESAT.

La MICE és un festival internacional de curtmetratges que tracta temes referents a l'educació. Creada per l'associació cultural Jordi el Mussol, compta amb la col·laboració de la Generalitat i ha aconseguit implantar-se com un dels referents mundials de l'educació i la comunicació.

next