Apareix encallat a l'escullera del port de Gandia el cadàver d'una cria de balena

La troballa s'ha produït aquest dissabte al matí i fins a la zona han acudit agents de la Policia Local i de la Guàrdia Civil així com responsables de l'autoritat portuària
22 juny 2019 14:04h
La Policia Municipal assegura que no existeix risc que el cos puga desplaçar-se fins a la zona de les platges. / POLICIA LOCAL DE GANDIA

VALÈNCIA. El cadàver d'un cetaci, pel que sembla una cria de balena, ha aparegut aquest dissabte encallat a l'escullera que dona accés al port de Gandia, segons han informat els serveis d'Emergències del 112 i la Policia Local d'aquesta localitat.

Un ciutadà ha donat la veu d'alarma quan ha trobat l'animal encallat a l'entorn del port de la capital de la Safor. La troballa s'ha produït vora les 11.30 hores i fins a la zona han acudit agents de la Policia Local, de la Guàrdia Civil i també responsables de l'autoritat portuària. 

Segons ha detallat la policia municipal, és l'autoritat portuària qui haurà de fer-se càrrec de la retirada del cos, ja que està en l'àrea de la seua responsabilitat. Les mateixes fonts han explicat que no existeix risc que el cos puga desplaçar-se fins a la zona de les platges.

Just aquest dissabte la Policia Local també ha trobat en la zona de la platja un gos pastor alemany i tres gatets abandonats: "Excepte dracs, ens fem càrrec de tot", han bromejat en Twitter.

next