Apareix un altre fardell d'haixix en una platja de Castelló

El paquet amb droga ha aparegut després que en foren localitzats dos més en platges alacantines
23 agost 2019 18:40h
L'objecte va ser albirat pels socorristes i recuperat per la Policia Local. / PL CASTELLÓ

VALÈNCIA. La Policia Local de Castelló ha localitzat a la platja del Gurugú un fardell de droga de 34 quilos de pes, després de rebre l'avís per part del servei de socorrisme, que va albirar un objecte voluminós surant a la deriva a uns 600 metres de la costa. El fardell ha aparegut després que dos més foren recuperats en platges alacantines en les últimes 48 hores.

Els fets es van produir al voltant de les 18.15 hores, quan el responsable del servei de socorrisme de platja va observar aquest objecte voluminós que semblava sospitós. Quan el socorrista va arribar a aquest punt i va veure l'embalatge va comprovar que es tractava d'un fardell embolicat amb tela que feia temps que estava a la deriva.

El personal d'emergències va remolcar el fardell fins a la platja, on dos agents del servei especial de platges de la Policia Local estaven esperant per a fer-se càrrec.

Els dos policies van traslladar el fardell fins a les seues instal·lacions enfront del Planetari de Castelló i, després d'examinar-lo, van aconseguir esbrinar que es tractava d'un fardell de droga que anava embolicat amb un teixit de color negre molt resistent.

En obrir-lo van veure nombrosos paquets d'una substància molt similar a l'haixix, per la qual cosa van donar avís a la Policia Nacional perquè es fera càrrec de la droga. Fins al lloc es va traslladar una dotació de la policia judicial que va recollir la droga i iniciarà una investigació per a esbrinar la procedència d'aquesta substància estupefaent.

next