Apareixen en un col·legi electoral de la Vall d'Uixó sobres amb paperetes del PP d'Onda del 2015

L'òrgan electoral ha ordenat retirar els sobres i ha dictaminat que, si durant el recompte apareixen més paperetes, els vots siguen declarats nuls
26 maig 2019 17:55h
 La votació al col·legi electoral de la Vall d'Uixó s'ha représ a les 14h. / DANIEL GARCÍA-SALA 

VALÈNCIA. Un col·legi electoral de la Vall d'Uixó ha interromput aquest diumenge la votació durant 15 minuts perquè en la zona comuna de les tres meses existents han aparegut 150 sobres blancs de les eleccions locals en l'interior de les quals hi havia paperetes amb la candidatura local d'Onda dels comicis del 2015.

La incidència s'ha registrat a les 13.45h al col·legi Botànic Cavanilles i, en tindre coneixement dels fets, els tres presidents de mesa han decidit interrompre la votació i elevar una consulta a la Junta Electoral, segons han informat fonts de la delegació del govern.

L'òrgan electoral ha ordenat retirar els sobres i ha dictaminat que, si durant el recompte apareixen més paperetes, els vots siguen declarats nuls. Una vegada resolta la incidència, la votació s'ha représ a les 14 hores.

Al col·legi Pedro Duque d'Alacant, l'apoderat de Vox ha denunciat el d'Unides Podem per manipular les paperetes del partit de Santiago Abascal a l'interior d'una de les cabines, ja que les col·locava baix de les del partit morat perquè no estigueren a la vista dels electors.

Al col·legi la Milotxa de Puçol, la policia ha instruït diligències perquè un ciutadà han introduït dos sobres blancs en l'urna de les eleccions municipals.

Al col·legi dels Carmelites de Castelló, els agents han identificat un apoderat de Vox perquè a l'entrada del recinte electoral estava donant sobres amb la candidatura del seu partit. Aquest sobre, i uns altres que portava, han sigut destruïts i un interventor ha denunciat els fets davant la Junta Electoral.

next