Diari La Veu del País Valencià
La campanya electoral tindrà horari d’after, de matinada
“No volem emprenyar massa”, anuncien tots el partits en un comunicat conjunt

Sembla, això no obstant, que eixe serà l’únic acord en la pròxima cita electoral del 26J. Els líders polítics, per dir alguna cosa, han arribat a un pacte batejat com “Pacto Spook Factory” en honor a la mítica discoteca valenciana dels 80. Tots els mítings i actes electorals es celebraran a porta tancada i emesos per streaming. El primer en pronunciar-se ha sigut el president en funcions, Rajoy, que ha preguntat què és after i streaming. Quan li han explicat que ha d’actuar de matinada i ser vist per Internet, ha dit resignat que ell preferiria anar a un casino de poble a l’hora del vermut. “Allí arraso”, ha declarat eufòric Mariano.

Albert Rivera de C’s, per la seua banda, s’ha mostrat entusiasmat perquè li recordarà la seua joventut més destroyer i perquè a les 6 del matí estàs ja desesperat i acceptes qualsevol acord. “Jo, si és necessari, proposaré al cambrer com a president de govern independent”, ha confessat.

Pedro Sánchez, PSOE, conscient del seu sex appeal irresistible, es deixarà voler per tots i totes, sempre que li deixen els carcamals del seu partit, el grup PRISA amb Juan Luis Cebrián al capdavant i una tal Susana.

Pablo Iglesias apostarà per una coalició d’afluents i confluents formada al peu de la barra i amb un Bloody Mary com a còctel de consens.

La llàstima és que no podrà comptar amb Iñigo Errejón; encara no té l’edat, no el deixen entrar ni beure alcohol.

L’aportació valenciana la farà Joan Baldoví amb el Compromís de fer una paella de pollastre i conill al pàrking de la discoteca Barraca de Sueca, el seu poble i ben a prop d’Spook Factory. “Bon rotllo i comboiet”, ha proclamat.

En definitiva, que ningú no vol emprenyar massa el personal, atès que repetir la campanya i eleccions podria provocar suïcidis en massa a l’estil de la secta Waco de Texas.

Comparteix

Icona de pantalla completa