Diari La Veu del País Valencià
Cotino i Pedro García, condemnats a veure en bucle la visita del Papa
A banda dels 11 i 40 anys, respectivament, que els demana Anticorrupció com a pena accessòria

La Fiscalia ha demanat 11 anys de presó per a l’expresident de les Corts i collidor de caquis i 40 per a Pedro García, l’Engominat, exdirector de RTVV. A més, els ha condemnat a veure en bucle, en una pantalla gegant i amb una megafonia amb més decibels que un concert d’AC/DC, durant un temps indeterminat, la retransmissió de la visita del Papa Benet XVI que va tindre lloc l’any 2006, senyal que va servir RTVV. El càstig és especialment cruel i brutal perquè hauran de reviure dia rere dia les ensucrades i diabètiques intervencions de la parella televisiva, i en la vida real també, Xavier Carrau i Maribel Vilaplana i els informatius de Canal 9, és un dir, presentats per Luís Motes.

Juan Cotino.
Pedro García.
Com a penes accessòries se’ls demana 11 i 40 anys de presó per impulsar “activament” la contractació, per a la trama Gürtel, de les susdites pantalles i megafonia.

Juan Cotino, Pedro García i la resta d’imputats per aquesta causa papal sol·licitaran la indulgència del ministre de l’Interior en funcions, Jorge Fernández Díaz, el qual demanarà la intercessió de la Mare de Déu dels Desemparats si és necessari.

Comparteix

Icona de pantalla completa